În urma căutărilor efectuate de către anchetatori, în curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsite 29.130 de kilograme de fier vechi, țevi, fier brut, tablă și alte deșeuri. Cantitatea respectivă a fost vândută cu 15.584 de lei, conform digi24.ro

Două dintre mașinile lui Dincă au fost scoase la licitație

Două dintre mașinile lui Dincă au fost scoase la licitație de către ANABI. Prețul de pornire pentru una dintre acestea, o dubiță, este de 3.763 de lei. Prețul de pornire pentru a doua, o furgonetă, este 4.922 de lei.

De asemenea, familia Melencu a depus o contestație referitoare la vânzarea autoturismului lui Gheorghe Dincă la sfârșitul lunii iunie pe motiv că acesta ar fi fost folosit la răpirea Luizei Melencu și a Alexandrei Macesanu. Mașina, marca Renault, a fost retrasă de la licitație după ce Tribunalul Olt a admis cererea.

Poliţiştii sunt în alertă după ce a dispărut o altă tânără

Municipiul Caracal, unde acum mai bine de un an de zile exploda în atenția opiniei publice cazul lui Gheorghe Dincă, este din nou în fierbere, după ce o nouă fată tânără nu este de găsit. Dat fiind faptul că au existat numeroase acuzații cum că Dincă nu a acționat niciodată singur, ci că o adevărată rețea de trafic de carne vie operează în zonă, noua dispariție a pus în alertă maximă autoritățile.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, Asan Ana-Maria Casandra, care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Caracal, și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 1 septembrie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august, Asan Ana-Maria Casandra, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.