Este situație explozivă în cazul Caracal. Fiul lui Gheorghe Dincă a fost văzut alături de Alexandra în Italia. Informația a fost făcută publică de Alexandru Cumpănașu care a oferit detalii șoc la România TV. Unchiul Alexandrei a susținut că cei doi au fost observați în Italia de către o femeie care a făcut, ulterior, și plângere penală la poliție.

„Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat toit sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l/a văyut pe Damian dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iuart după ce s-a întâmplat acum câteva luni ţi am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

El a avertizat că ceea ce va urma va șoca pe toată lumea.

„Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probleme în instanţă”, a adăugat Alexandru Cumpănaşu.

În plus, potrivit România TV, corespondentul postului de televiziune în Italia, Roko Xavi ar fi descoperit o nouă pistă care ar putea duce la găsirea Alexandrei, în viață.

„Zilele astea au căutat minore în apartamente cu buletine false din Bulgaria. Când le-au dus la secţie au vorbit cu ei şi erau românce cu vârste între 14-16 ani, într-un apartament patru fete la Milano şi în altul şase la Bologna. Am găsit o fată care seamănă cu Alexandra, a fugit că a fost dată la o casa de protecţie a fugit cu alte două fete”, a declarat Roko Xavi.

De altfel, în urmă cu câteva săptămâni, Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, cealaltă victimă a lui Gheorghe Dincă,a lansat acuzaţii incredibile, care ar putea arunca în aer ancheta. Bunicul Luizei a venit cu o serie de acuzaţii extrem de dure la adresa lui Cumpănaşu, despre care susţine că nu este decât un “profitor al sistemului”, interesat numai de propria imagine, dar nu şi ce de s-a întâmplat în realitate cu cele două fete pe care le-ar fi ucis Gheorghe Dincă.