UPDATE: Judecătorii au amânat întrevederea de miercuri, 9 septembrie pentru altă dată

Știre inițială:

Miercuri, 9 septembrie, Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, va fi din nou faţă în faţă cu familiile celor două tinere răpite şi ucise.

La Tribunalul Olt se judecă mai multe cereri depuse de familiile celor două fete. În sala de judecată vor veni rudele Luizei Melencu, alături de avocata Carmen Obârşanu, precum şi părinţii Alexandrei Măceşanu.

Ei îl vor putea vedea şi auzi pe Gheorghe Dincă, care nu va fi însă prezent fizic în sala de judecată, ci audiat prin videoconferinţă, transmite România TV.

Pe data de 15 ianuarie 2020, a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din Dosarul Caracal: Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi complicele său, Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Poliţiştii în alertă, după ce o altă tânără a dispărut în Caracal

Municipiul Caracal, unde acum mai bine de un an de zile exploda în atenția opiniei publice cazul lui Gheorghe Dincă, este din nou în fierbere, după ce o nouă fată tânără nu este de găsit. Dat fiind faptul că au existat numeroase acuzații cum că Dincă nu a acționat niciodată singur, ci că o adevărată rețea de trafic de carne vie operează în zonă, noua dispariție a pus în alertă maximă autoritățile.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, Asan Ana-Maria Casandra, care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Caracal, și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 1 septembrie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august, Asan Ana-Maria Casandra, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.