Municipiul Caracal, unde acum mai bine de un an de zile exploda în atenția opiniei publice cazul lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal în serie, este din nou în fierbere, după ce o nouă fată tânără nu este de găsit.

Dat fiind faptul că au existat numeroase acuzații cum că Dincă nu a acționat niciodată singur, ci că o adevărată rețea de trafic de carne vie operează în zonă, noua dispariție a pus în alertă maximă autoritățile.

O minoră a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Mai ales că circumstanțele par destul de asămănătoare cu cele care au condus, în cele din urmă, la dispariția tragică a două  tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, care s-a dovedit ulterior că fuseseră răpite de Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Astfel, poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Caracal, și nu a mai revenit.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 1 septembrie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit, arată stirileprotv.ro.

Ce trebuie să facă persoanele care dețin informații

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

În context, trebuie precizat că este o situație explozivă în cazul Caracal. Fiul lui Gheorghe Dincă a fost văzut alături de Alexandra în Italia. Informația a fost făcută publică de Alexandru Cumpănașu, care a oferit detalii șoc la România TV.

Unchiul Alexandrei a susținut că cei doi au fost observați în Italia de către o femeie care a făcut, ulterior, și plângere penală la poliție.