Dezvăluirile vin din partea avocatei familiei Melencu, Carmen Obîrșanu. Aceasta a lansat o serie da acuzații extrem de grave la adresa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal al crimelor de la Caracal.

Potrivit România Tv, avocata familiei Melencu susține că telefonul lui Dincă a fost scos de oamenii legii din plicul sigilat și folosit apoi la o terasă din Slatina.

Totodată, potrivit sursei citate, peste 25 de mesaje care s-ar fi dat pe numărul lui Dincă pentru a-l depista nu s-ar mai găsi în dosar.

Gheorghe Dincă, nemulțumit complet de închisoare

În data de 18 noiembrie a avut loc al doilea termen al procesului în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. Ședința a fost ținută la Tribunalul Olt.

Gheorghe Dincă a avut din nou o serie de nemulțumiri de când se află în spatele gratiilor. Monstrul de la Caracal a cerut instanţei să i se respecte dreptul la apărare şi s-a plâns de avocatul pe care statul i-l oferă, din oficiu.

De menționat este faptul  că în sala de judecată au fost prezente și familiile victimelor, dar şi cei doi inculpaţi, aduşi în boxa arestaţilor din Penitenciarul Craiova.

De asemenea, în sala de judecată presa nu are acces, la cererea DIICOT. Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu purtau măşti şi viziere de protecţie.

„Nu am cum să mă apăr”, a spus Dincă, după începerea şedinţei de judecată.

Gheorghe Dincă a depus şi un memoriu scris, prin care cere să i se respecte dreptul la apărare. Trebuie menționat că avocatul lui a recunoscut în faţa instanţei că a primit patru apeluri pe telefon. Acesta spune că nu a răspuns, deoarece nu dă importanță numerelor ascunse.

De menționat este faptul că ultimul termen al procesului lui Gheorghe Dincă, trimis în judecată în ianuarie 2020 pentru opt infracțiuni, a fost amânat din cauza faptului că inculpatul nu s-ar fi înțeles cu avocatul din oficiu.