Situația total neașteptată. Gheorghe Dincă a depus o plângere la Judecătoria Craiova legată de condițiile din penitenciar.

De cealaltă parte însă, judecătorii au respins solicitarea acestuia, iar Dincă este obligat acum să plătească cheltuielile judiciare. În același timp, familia Luizei Melencu se zbate și face eforturi uriașe în tot acest timp pentru ca dosarul fetei să fie transferat la Tribunalul Olt pentru că avansează foarte greu.

În ceea ce privește plângerea lui Dincă, se pare că acesta este total nemulțumit de modul în care este tratat în penitenciar, iar condițiile nu îndeplinesc cerințele monstrului de la Caracal.

”Judecătorii din Craiova au respins această plângere formulată de Gheorhe Dincă care face referire la un articol de lege ce se referă la regimul de detenţie. Era previzibilă cumva decizia magistraţilor, deoarece regimul de detenţie se stabileşte după ce un inculpat este condamnat la închisoare în mod defintiv. Ştim foarte bine, Gheorghe Dincă se află încă în arest preventiv, deoarece acest dosar este în faza de judecată.

Ştim şi de asemenea, că familie Luizei Melencu a depus o nouă cerere la Curtea de Apel Craiova prin care cere strămutarea dosarului la Tribunalul Olt, la oricare altă instanţă, având în vedere, spun ei, faptul că, ar putea fi favorizat Gheorghe Dincă în Olt, de acolo de unde este, însă acestea evident sunt suspiciuni pe care le au cei din familia Luizei Melencu, după ce iniţial ştim cu toţii faptul că şi familia Alexandrei Măceşanu a depus aceeaşi solicitare la instanţa din Craiova, însă le-a fost respinsă şi spuneau cei din familia Măceşanu, faptul că vor face plângere şi la CSM cu privire la acest lucru. Vom vedea deznodământul în ceea ce priveşte solicitarea făcută de către Monica Melencu, dar vom vedea şi ce alte solicitări va face din detenţie chiar Gheorghe Dincă”, informează Antena 3.

Dincă este nevinovat?

În luna septembrie a acestui an, Gheorghe Dincă declara în fața magistraților că nu el le-a omorât pe fete și a mai susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele.

Totodată, în aceași lună Dincă a început să plângă în fața mamei Luizei Melencu, la ultimul termen în dosarul privind dispariția fetelor, când părinților li s-a permis să stea față în față cu presupusul criminal și să-i pună întrebări.

În același timp, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, dar printre lacrimi le-a cerut celor două mame să-l creadă că nu le-a ucis.