Imagini incredibile au fost făcute publice. În aceste fotografii, șeful PSD, Marcel Ciolacu, este surprins încâlcând restricțiile, în plină pandemie.

Cum a fost surprins Marcel Ciolacu?

În plină pandemie, liderul PSD, Marcel Ciolacu, încalcă restricțiile impuse de către autorități. Șeful social democrat, alături de fostul premier, Mihai Tudose, au fost surprinși la o petrecere. Totul s-a întâmplat în restaurantul unei pensiuni, iar la aceeași masă Ciolacu a stat alături de 10 persoane, deși numarul maxim permis de lege este de 6 persoane.

Marcel Ciolacu nu se află la prima abatere. Acum, a fost fotografiat la restaurantul pensiunii „Țara Luanei” din Sărata Monteoru, județul Buzău.

Și asta nu e tot. Persoanele care stau la masă nu poartă mască, iar numărul persoanelor nu este cel pe care îl prevede Hotărârea de Guvern prin care s-a prelungit starea de alertă la nivel național.

După apariția acestor imagini, a intervenit și poliția. Se pare că din interiorul locației s-a sunat la 112. Echipajul de poliție chemat la restaurant nu a constatat însă nicio neregulă și nu s-a aplicat vreo sancțiune.

Conform surselor Capital, la 22.30, Ciolacu și Tudose, însoțiți de ceilalți invitați erau la masă și erau foarte destinși. Au râs cu gura până la urechi. Cei doi și-ar dori să se amâne alegerile, dar sunt convinși și că dacă acestea s-ar disputa la termen PSD ar câștiga.

Sursa foto Capital

 

Sursa foto INQUAM / Sabin Cirstoveanu