Mihaela Rădulescu a spus tot! De ce Felix Baumgartner nu își dorește copil: E riscant

Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste de aproximativ 8 ani, preferând să nu își expună prea mult viața privată. Deși majoritatea se așteptau ca după atâta timp, cei doi să facă un copil împreună, diva de Monaco a explicat, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că iubitul ei nu își dorește copil.

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, de pe Pro TV, vedeta a precizat că Felix Baumgartner nu își dorește un copil din cauza meseriei riscante pe care o are, subliniind că îi este frică să nu îl lase pe drumuri.

„Mi se pare un sistem de gândire foarte sănătos, e riscant, el e antrenat, pregătit. Sunt doar câțiva în lume care fac asta”, a spus vedeta.

Secretul din spatele relației acestora

Mihaela Rădulescu a explicat, într-un interviu oferit pentru click.ro, care este motivul pentru care, de 8 ani de zile, are o relație minunată cu Felix Baumgartner.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru sursa menționată.

Mai apoi, îndrăgita prezentatoare a fost întrebată despre cea mai mare surpriză pe care a făcut-o Felix.

„Uite, nu o să-ți spun, pentru că sunt lucruri foarte simpatice și foarte dragi mie și chiar am învățat câteodată că e bine să mai ții și pentru tine, altfel mă trezesc că iar mă despărțiți peste o săptămână de el! S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a răspuns aceasta.