Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, a reacționat după ce s-a zvonit că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit.

Felix Baumgartner a dezmințit zvonurile printr-o postare

Cunoscutul sportiv austriac a dezmințit zvonurile printr-o postare pe contul lui de socializare.

„Nu mai pot de nerăbdare să petrec weekendul cu fata mea”, a scris Felix Baumgartner pe Instagram.

Mihaela Rădulescu a întărit spusele iubitului ei: cei doi nu s-au despărțit

„Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat vedeta.

Cât despre căsătorie, chiar dacă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani, cei doi nu vor să se căsătorească.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit, de altfel, motivul pentru care nu se căsătoreşte cu Felix Baumgartner, austriacul cu care are o relație din 2014. „Diva de la Monaco” a declarat că relația merge ca pe roate, însă nu are gânduri de măritiș.

Când vine însă vorba de căsătorie, Mihaela Rădulescu a precizat că nu mai este dispusă să facă așa ușor acest pas.

Ea a fost întrebată dacă a fost înşelată sau dacă a înşelat, în condiţiile în care, din cauza programului, se vede foarte rar cu iubitul ei.

”Nu știu ce ne rezervă viața”

”Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească”, a declarat Mihaela Rădulescu la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, informează romaniatv.net.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a spus şi de ce nu-şi face planuri de măritiş: ”Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo patru sute de ori de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”.

Mihaela Rădulescu (52 de ani) a fost căsătorită între 2004 şi 2008 cu Elan Schwartzenberg (54 de ani), cu care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Sursa foto: Instagram