Se pregăteşte divorţul anului în lumea mondenă din România, la numai câteva luni după nuntă?!

Emanuel a şters toate pozele cu proaspăta sa soţie

În luna aprilie a acestui an, Alexandra Stan şi Emanuel Necatu se căsătoreau în mare secret. Informaţia a apărut în presă mult mai târziu.

Iată însă că lucrurile între cei doi nu stau deloc bine şi am putea avea parte, în curând, de o despărţire-şoc.

În prezent, Emanuel a şters toate imaginile cu proaspăta sa soţie şi nu mai are nicio fotografie cu Alexandra Stan pe pagina sa de socializare. Singurele imagini rămase cu cei doi sunt cele postate de cântăreaţă, din ziua nunții.

Până la acest moment, nici Alexandra Stan, nici Emanuel Necatu nu au făcut vreo declaraţie oficială cu privire la o posibilă despărţire, notează wowbiz.ro.

Soţul Alexandrei Stan este o persoană foarte discretă

Cu ceva timp în urmă, artista spunea despre soţul său că este o persoană discretă, care preferă să stea departe de camerele de luat vederi, iar asta înseamnă că mariajul va fi o provocare pentru amândoi.

“Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor.

E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat. E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor.

Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi. Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el”, spunea Alexandra Stan.

Elena Lasconi i-a căsătorit pe cei doi, în Câmpulung Muscel

Cei doi s-au căsătorit, în mare secret, în Câmpulung Muscel, iar ceremonia a fost oficiată chiar de către primarul Elena Lasconi, fosta jurnalistă PRO TV devenită edil al municipiului.

“Mr. Saxobeat este din Câmpulung. Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat în secret căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea.

Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a „transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe”, a recunoscut Elena Lasconi.