Secretul din spatele relației Mihaelei Rădulescu cu Felix: Suntem foarte noi înșine

Aceasta a explicat, într-un interviu oferit pentru click.ro, care este motivul pentru care, de 8 ani de zile, are o relație minunată cu Felix Baumgartner.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru sursa menționată.

Mai apoi, îndrăgita prezentoare a fost întrebată despre cea mai mare surpriză pe care a făcut-o Felix.

„Uite, nu o să-ți spun, pentru că sunt lucruri foarte simpatice și foarte dragi mie și chiar am învățat câteodată că e bine să mai ții și pentru tine, altfel mă trezesc că iar mă despărțiți peste o săptămână de el! S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a răspuns aceasta.

Cuvântul perfect pentru a le descrie relația

„Nu știu, cred că suntem noi exact așa cum suntem și fiecare în parte, dar și împreună. Suntem foarte noi înșine!”, spune Mihaela Rădulescu.

Aceasta a vorbit și despre fiul ei, Ayan, explicând ce a moștenit atât de la ea dar și de la Felix.

„Eu cred că a luat de la fiecare ce e mai bun. Amândoi l-am crescut cu toată dragostea și responsabilitatea și pare a fi un tânăr foarte în regulă și sunt foarte mândră de el, într-adevăr. A făcut 17 ani și e un copil minunat!”, a completat Mihaela Rădulescu.