Cine se poate lăuda că a găsit secretul unei căsătorii fericite?

“16 ani în care am fost aproape de nedespărţit”

Mirela Vaida pare să-l fi găsit, alături de soţul său, Alexandru. Cei doi sunt împreună de 16 ani şi căsătoriţi de 12 ani. Aniversarea căsătoriei lor a fost chiar duminica trecută, pe 19 septembrie.

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” de pe Antena 1 a explicat cum reuşesc ea şi soţul său să fie un cuplu extrem de puternic şi acum, cu toate că au existat şi perioade de certuri sau neînţelegeri.

„Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă”, a povestit Mirela Vaida pentru OK Magazine.

„Suntem o familie normală, nu e doar lapte şi miere între noi. (…) E o relaţie care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte”

Vedeta Antena 1 a explicat ce o uneşte pe ea şi pe soţul ei, în afară de copiii pe care-i au împreună.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi.

Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase.

Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a recunoscut Mirela Vaida.

Interviu acordat chiar de pe drum, dintr-o vacanţă-surpriză alături de soţul său

Mirela Vaida a oferit acest interviu chiar din maşină, de pe autostradă, după ce soţul ei a decis să o ia într-o vacanţă neaşteptată, pentru a profita de câteva zile libere pe care le mai aveau.

„Acum încercăm şi eu, şi soţul meu să ne mai bucurăm împreună de cele câteva zile libere care ne-au mai rămas. Ne-am făcut tot felul de planuri, dar nu am luat nicio hotărâre, până când soţul mi-a spus să urcăm în maşină şi să mergem unde vedem cu ochii.

Unde o să ne placă, acolo ne oprim. Acum, când vorbesc cu tine, sunt exact în această excursie, care nu ştim cât va dura, unde ne va duce, dar suntem pe autostradă şi mergem spre Sibiu”, a spus vedeta.