Mirela Vaida a dat totul din casă! Își mai dorește încă un copil. Vedeta s-a decis deja asupra numelui

Cu toate acestea, Mirela Vaida a declarat pentru okmagazine.ro că ea și soțul ei își mai doresc încă un copil. În cadrul interviului, Mirela Vaida a precizat că își dorește încă o fetiță și că deja a găsit și ce nume îi va pune.

„Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.”, spune aceasta.

Mirela Vaida: Mai aștept până la anul

Vedeta de la ”Acces direct” a mai spus că va fi foarte greu cu patru copii deoarece fiecare are personalități diferite. Totuși, Mirela Vaida a precizat că va mai aștepta până la anul, atunci când Vladimir, mezinul familiei, va merge la grădiniță.

”Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident.

Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei.

Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, a declarat ea.

Cei mici își doresc și ei o surioară

Mirela Vaida a mai precizat că cei trei copii ai ei  își doresc și ei o surioară, subliniind că ei sunt mai pregătiți pentru acest pas decât este ea.

„Daaa, tot timpul vorbim despre asta şi sunt foarte deschişi. Ne spun unde o să doarmă fetiţa, ce o să facă. Copiii sunt pregătiţi, noi, mai puţin”, a mai spus aceasta pentru OK! Magazine.