Fulgy are vise mari. El se vede în postura de asistent la „Acces Direct”. Într-un video postat recent pe TikTok, fiul Clejanilor a spus că vrea să înceapă să muncească. Și cum a văzut un anunț al Mirelei Vaida în acest sens, fiul Clejanilor nu a stat prea mult pe gânduri.

El i-a propus prezentatoarei de la Acces Direct să îi ofere lui postul de asistent. Fulgy a avut această reacție după ce Mirela Vaida a anunţat că îşi caută asistent pentru emisiune.

„Sărut mâna, doamna Mirela Vaida. Am văzut că emisiunea dumneavoastră caută asistent. Mă întrebam de ce n-aş fi eu asistentul dumneavoastră. Sper că nu vă supăraţi că vă pun condiţii şi chemaţi numai oameni care vin fără bani acolo la voi. Vă pup„, i-a transmis fiul Clejanilor realizatoarei de la Antena 1.

Modificări majore la Acces Direct

Emisiunea nu mai începe de la ora 17.00, ca până acum, ci de la 16.30 până la ora 18:00, de luni până vineri. Vaida a dat lovitura în prima ediţie din acest sezon. Emisiunea fost lider de audienţă, depășind Știrile Pro Tv.

O altă schimbare a fost şi reamenajarea platoului emisiunii. La vederea noului platou, Mirela Vaida a fost extrem de surprinsă, spunând că este un fel de inceput de „an școlar”, cu emoțiile și provocarile necunoscutului, în fiecare zi.

”O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Am emoții la fiecare reintalnire cu echipa și cu telespectatorii! Asadar, un fel de inceput de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocarile necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”!”, a precizat Mirela Vaida cu doar câteva ore înainte de începerea noului sezon „Acces Direct”.

Sursă foto: Facebook, Mirela Vaida