Mirela Vaida este îngrozită! Nebuna care a atacat-o în platoul emisiunii ”Acces Direct” nu este singură!

Mai mult decât atât, ea spune că altcineva a instigat-o împotriva vedetei și ar fi învățat-o ce să facă.

Mirela Vaida este îngrozită! Cine a organizat atacul

Dosarul Antonelei Grigoraș, care a intrat despuiată pe platoul „Acces Direct” și a încercat să o omoare, „live”, pe Mirela Vaida, ia o turnură incredibilă.

Autoarea atacului a dezvăluit, din spatele gratiilor, că a fost convinsă de prietena ei să comită fapta!

În timp ce procurorii au trimis în instanță dosarul Antonelei Grigoraș acuzând-o pe aceasta doar de distrugere, de parcă individa era în trecere prin platoul „Acces Direct” și a spart din greșeală podeaua, autoarea faptei a dezvăluit din spatele gratiilor, că a fost doar o unealtă.

Antonela Grigoraș, care este internată cu forța în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași, pentru tratament, a declarat că regretă faptele și că a greșit atunci când a ascultat-o pe prietena ei, Lămâia Stănescu, scrie spynews.ro.

Deși Antonela Grigoraș susține că a fost deja audiată și că i s-a spus nu va mai fi citată în dosar, spusele ei ar trebui să le dea de gândit magistraților, în condițiile în care Lămâia Stănescu este considerată curată ca lacrima.

Lămâia Stănescu neagă

După incidentul șocant, Lămâia Stănescu a ajuns pe mâna Poliției și a negat că ar avea vreo legătură cu cea care a atacat-o pe prezentatoare.

Asta în pofida faptului că imaginile surprinse de camerele de supravghere demonstrau că a fost tot timpul alături de autoare. Mai mult, Antonela Grigoraș susține că Lămâia s-a folosit de ea, în condițiile în care știa că ea are probleme psihice.

Însă procurorii n-au dat doi bani pe probele amintite mai sus și au trimis-o în judecată doar pe Antonela Grigoraș, pentru ultraj contra bunelor moravuri.

În fața camerelor de luat vederi, Lămâia Stănescu a susținut că nu ar fi învățat-o cum să acționeze pe Antonela Grigoraș: ”Nu am învățat-o să se dezbrace, nici nu știu dacă a intrat în pielea goală”.

Într-un alt dosar aflat în instanță, Mirela Vaida a contestat ordonanța procurorilor, care au susținut că Antonela Grigoraș n-a încercat să o ucidă pe vedetă, ci doar să distrugă podeaua de la Acces Direct.

Procurorii, atitudine relaxată

După primul atac, „grație” procurorilor, psihopata s-a dus din nou la Acces Direct, s-a dezbrăcat complet și a încercat să ajungă la Vaida, pentru a o aranja, însă ușa era încuiată. Așa că a spart geamurile și a zbierat din nou că o va omorî pe Mirela Vaida.

Anterior, ea atacase pe stradă un bărbat care refuzase să îi dea bani. În timp ce Mirela Vaida încerca să obțină trimiterea în judecată a agresoarei pentru amenințare și tentativă de omor, procurorii n-au mai așteptat verdictul și au trimis dosarul la tribunal acuzând-o pe Antoanela Grigoraș doar pentru ultraj contra bunelor moravuri.

După al doilea atac, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” a spus, printre altele, că nu înțelege atitudinea procurorilor.

”Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere.

A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la ”Acces Direct”.