Victor Ciutacu a făcut recent o analiză la „sânge” cu privire la criza din Guvern. Acesta spune că „unii vor să fure banii. Ceilalți vor să aibă procurorii care să-i aresteze pe ăia care fură fără ei”.

Victor Ciutacu, atac ironic după scandalul din coaliția de guvernare

Jurnalistul Victor Ciutacu, moderator la România TV, a comentat într-un mod ironic toată bătălia politică dintre USR-PLUS și PNL din aceste zile. Acesta spune că a analizat atât intențiile reale ale celor două partide, cât și modul în care se vede din punct de vedere mediatic această bătălie și a venit cu o serie de explicații.

 „Unii vor să fure banii. Ceilalți vor să aibă procurorii care să-i aresteze pe aia care fură fără ei. Citu e un personaj infect. Sexomarxistii sunt oribili. Cu cine să țîn?

Dacă DJ Stelică vrea să între în istorie, sapă un șanț adânc în jurul ministerului, pune foc, se leagă cu lanțuri de scaun, încuie clădirea pe dinăuntru și ține în dinți o grenadă defensivă. Să vină Bode cu mascații ăia buni de la Onești să-l scoată de la butoanele reformei”, a spus Ciutacu, pe pagină să de Facebook.

 USR PLUS vrea să apară mai mult la televizor

Mai mult, Ciutacu mai spune că a remarcat recent faptul că USR-PLUS vrea să apară la cât mai multe canale TV.

„Sexomarxiștilor, e mișto la televiziunile corupților/fugarilor când vă gonește de la cășcaval consumatorul ăla cu ochii tulburi și umezi? Suntem frecventabili acum, e bun publicul nostru neelitist?

Abia acum se vede că, trezit azi noapte din pumni (că) la comandă, uriașul aparat de zgomote și propagandă a funcționat și funcționează pentru USR PLUS și că PNL n-a fost nimic altceva decât un beneficiar colateral. Urmează întrebare nevinovată: cine și unde-i plătește de atâția ani de zile pe agitatori?”, a punctat Ciutacu.