Fulgy de la Clejani este înmărmurit! Interlopul Fane Văncică, apropiatul său, se confruntă cu probleme.

Box, locotenetul lui Sile Cămătaru, l-a bătut în timpul unui eveniment desfășurat într-o locație de lux,

Fulgy de la Clejani este înmărmurit! Bătaie cruntă pentru Fane Văncică

Liderul interlop Fane Vancică a primit o bătaie cruntă de la unul dintre locotenenții de bază ai lui Nuțu Cămătaru, la o nuntă, ce a avut loc într-o locație de lux din Capitală.

Cel care în urmă cu zece ani l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru este și unul dintre tovarășii de bază a lui Fulgy.

Fiul Clejanilor a amenințat un agent de pază de la un cazino bucureștean, apoi a revenit însoțit de Vancică și l-a scuipat pe bărbat, în timp ce filma cu telefonul mobil.

Fane Văncică a participat, la sfârșitul lunii august, la o nuntă organizată de unul dintre cele mai înstărite clanuri de romi.

În acest context, liderul interlop s-a întâlnit cu Marian Sîrbu, zis Box, unul dintre oamenii din anturajul lui Nuțu Cămătaru, cercetat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată, în care este acuzat de fapte comise cu violență.

L-a tras de coadă!

Pe lângă fizicul său impresionant, Box este ușor de recunoscut după coada pe care o poartă încă de când era foarte tânăr.

Potrivit unor martori, Vancică l-ar fi apucat de coadă și l-ar fi tras ușor, abordând un aer superior, arată spynews.ro.

Fără să stea la discuții, Box s-ar fi ridicat de pe scaun și i-ar fi dat acestuia un pod de palmă în maxilar. În urma loviturii, omul din spatele lui Fulgy s-ar fi prăbușit la pământ, moment în care mai mulți interlopi aflați de față ar fi scos imediat cuțitele.

Speriați, mulți dintre meseni au plecat în grabă fără să le mai dea mirilor darul de nuntă. În acest sens, organizatorii l-ar fi contactat pe Vancică și i-ar fi spus că, din punctul lor de vedere, trebuie să achite prejudiciul provocat din propriul buzunar, iar suma ar fi fost evaluată undeva la 200.000 de euro, potrivit sursei citate.