Ionuț Pintea consideră că mama sa este „o femeie corectă” și a ajutat foarte multă lume. De asemenea, acesta a povestit că Sorina Pintea își dedica tot timpul pentru muncă și că nu îi vine să creadă cum s-a ajuns la o astfel de situație.

„Nu credeam că i se putea întâmpla așa ceva. Eu, fiind tot timpul lângă ea, știu că e o femeie corectă, onestă, i-a ajutat pe foarte mulți. A fost OK cu toată lumea. A încercat de multe ori să-i ajute pe cei pe care alții nu-i ajutau. Și la minister ea pleca la ora 7 și se întorcea pe la 23. Îi spuneam: Mama, chiar lucrezi foarte mult, chiar extrem de mult”, a declarat Ionuț Pintea.

„Trăim ca orice altă familie din România”

Întrebat dacă familia lui avea nevoie de bani, fiul Sorinei Pintea a declarat că și el muncește și că situația financiară a familiei este la fel ca în cazul oricărei familii din România.

„Despre acuzații, așteptăm finalizarea anchetei și să vedem ce dispun judecătorii, nu pot să comentez o anchetă în curs. Noi trăiam simplu. Trăiam ca orice altă familie din România. Iar eu muncesc la o companie privată și pot să spun că nu am avut un standard de viață foarte ridicat, adică trăim ca orice familie normală. Nu am stat să discutăm foarte multe aspecte, dar a spus că este bine și abia așteaptă să vină acasă ”, a adăugat Ionuț Pintea.

Întrebat despre starea Sorinei Pintea, fiul său a declarat că momentan se simte bine.

„Mi-a spus că este bine și așteaptă să vină acasă”, a mai spus acesta.

Sorina Pintea a fost arestată preventiv după ce a fost acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani care reprezentau un procent de 7% din valoarea unui contract.