Au fost date afară instant! Vedetele de la Antenă care nu vor mai apărea pe micul ecran în 2022

Grila de programe de la Antena Stars va fi cu totul diferită, asta după ce șefii au decis să nu mai difuzeze anumite emisiuni. Una dintre ele este Star Matinal, emisiune care nu va mai fi difuzată din cauză că șefii trustului nu au mai dorit să împartă publicul între această emisiune și ”Neatza cu Răzvan și Dani”, notează fanatik.ro.

Potrivit sursei anterior citate Ameri Nasrin a primit deja o ofertă pentru un alt proiect, însă aceasta nu a dat momentan niciun răspuns. Colegul ei de platou, Dima Trofin nu a avut același noroc precum aceasta, lucru ce s-a întâmplat și cu o parte din echipa tehnică.

Emisiunea făcută de Brigitte și de Florin Pastramă este și ea eliminată din grila de programe pentru 2022, motivul fiind audiențele extrem de mici pe care emisiunea le avea.

Reality-show-ul lui Armin Nicoară va fi și el scos din grilă

Șefii de la Antenă au decis ca emisiunea pe care Armin Nicoară o avea împreună cu iubita sa, Claudia Puican, să fie scoasă din grila de programe. În cadrul emisiunii, ”Regele Saxofonului din Banat” și iubita sa își prezentau viața printre concerte și distracție.

”Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.

Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a mărturisit Armin Nicoară pentru sursa anterior citată.