Nu este un secret pentru nimeni că în 2014 Andreea Mantea participa la emisiunea TV „Burlăcița” pentru a-și cunoaște un posibil partener de viață. În acel an, ea l-a ales pe cunoscutul luptător MMA Cristi Mitrea.

Aceștia au avut o relație oficială, care s-a întins pe șase luni, în urma căreia a rezultat un băiețel superb: David, fiul Andreei Mantea. Într-o jumătate de an, Cristi Mitrea i-a oferit frumoasei brunete un copil minunat, dar și amintiri chinuitoare, care au urmărit-o zilnic.

Recent, Andreea Mandea a fost invitată la emisiunea TV moderată de Denise Rifai și a ales să rupă tăcerea. Aceasta a vorbit deschis despre violența domestică la care a fost supusă când era cuplată cu Cristi Mitrea. Bruneta a explicat ce impact emoțional au avut momentele în care era lovită, deși era însărcinată, dar și de ce a ales să nu depună plângere penală.

„Eram speriată, îmi era teamă de ceea ce va urma”

După ce a povestit episodul negru din viața ei, Denise Rifai a întrebat-o pe Andreea Mantea de ce a acceptat să îndure totul în loc să-l denunțe pe agresor. La această curiozitate, bruneta a recunoscut că teama a impiedicat-o să vorbească despre ceea ce i se întâmplă.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.

Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea.

„Am regretat că nu m-am răzbunat”

Andreea Mantea a recunocut că inima sfâșiată de durere a determinat-o să regrete că nu s-a răzbunat pe omul care a agresat-o când era însărcinată.

„Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta. Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu.

El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă. Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este”, a spus Andreea Mantea la Kanal D.

Din fericire, însă, viața Andreei Mantea a început să capete nuanțe de roz pe plan amoros și profesional. În prezent, aceasta are o relație cu producătorul tv, Valeriu Floricel, însă atenția ei rămâne îndreptată 100% pe David, fiul ei de 6 ani.