Într-o postare pe contul personal de Facebook, Laura Cosoi a împărtășit cu urmăritorii săi cea mai bună veste pe care a putut să o primească în pragul sărbătorilor de iarnă. Actrița a anunțat în prima zi de Crăciun că este însărcinată, din nou, cu o fetiță.

Aceasta susține că își dorea de mult o familie, mare, unită, iar acest vis devine în sfârșit realitate. Rita și Vera, celelalte două fetițe ale sale ar urma să aibă o surioară.

Pe lângă rândurile scrise în ziua de Crăciun, Laura Cosoi s-a fotografiat alături de soțul ei și de cele două fetițe pe care le au împreună. Aceasta ține în mână o poză cu ecografia, iar având în vedere faptul că deja știe sexul copilului, cel mai probabil actrița este însărcinată în trei luni și va naște în perioada verii.

Laura Cosoi a mai adăugat că este emoționată și se bucură enorm de faptul că familia se va mări.

“Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera”, a scris vedeta.

Laura Cosoi, însărcinată din nou

Totodată, ea le-a mulțumit urmăritorilor săi, precizând că a vrut să împărtășească această bucurie și cu ei.

”Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Amintim faptul că Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în anul 2015, iar la trei ani distanță a apărut pe lume prima lor fiică Rita. În 2020, actrița a dat naștere celei de a doua fetițe, Vera, urmând ca acum, în 2022, să o mască și pe cea de a treia.

Cei doi au mai fost iubiți în urmă cu mulți ani, însă au reluat legătura de abia după ce Laura Cosoi s-a despărțit de Smiley.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)