Cât câștigă Gabriela Cristea la Antena Stars? Este o sumă de-a dreptul impresionantă

Gabriela Cristea a intrat în televiziune în anul 1994, la TVR 1. De atunci, vedeta a trecut prin mai multe contracte media, iar în momentul de față are o emisiune zilnică la Antena Stars, potrivit celor scrise de cancan.ro

Potrivit sursei menționate, aceasta ar încasa aproximativ 10.000 de euro pe lună. Simultan, pe timpul când a colaborat cu postul Kanal D, s-a scris că aceasta ar fi primit în jur de 94.000 de lei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dezvăluiri din căsnicie

Amintim că Tavi Clonda a povestit anterior că în ultima perioadă lucrurile nu au fost atât de bune pe cât ar trebui. Potrivit acestuia, +a fost supărat pe partenera lui de viață chiar înainte de ziua sa.

Artistul a mai povestit că a trecut repede peste ceea ce l-a deranjat datorită Gabrielei Cristea care l-a emoționat cu niște fotografii în care apăreau cele două fiice ale sale. Mai mult decât atât, partenera sa de viață a fost și complice la o surpriză pregătită cu ocazia zilei sale de naștere.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi Clonda.

Tavi Clonda a vorbit la un moment dat despre rețeta unei căsnicii fericite. Potrivit lui, această rețetă are trei componente importante: comunicarea, viața sexuală activă și să nu te culci niciodată certat cu partenerul de viață.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, spunea soțul Gabrielei Cristea, într-un interviu.

Sursă foto: Instagram