Gabriela Cristea și Tavi Clonda au probleme în căsnicie. Artistul a spus tot: Uneori, mă apucă

Cu toate acestea, în cadrul unei emisiuni televizate, Tavi Clonda a declarat că, la fel ca în orice căsnicie, și ei au suișuri și coborâșuri. Acesta a povestit că în ultima perioadă lucrurile nu au fost atât de bune pe cât ar trebui, precizând că a fost supărat pe partenera lui de viață chiar înainte de ziua sa.

Artistul a mai povestit că a trecut repede peste ceea ce l-a deranjat datorită Gabrielei Cristea care l-a emoționat cu niște fotografii în care apăreau cele două fiice ale sale. Mai mult decât atât, partenera sa de viață a fost și complice la o surpriză pregătită cu ocazia zilei sale de naștere.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi Clonda.

Care este secretul unei căsnicii fericite

Tavi Clonda a vorbit la un moment dat despre rețeta unei căsnicii fericite. Potrivit lui, această rețetă are trei componente importante: comunicarea, viața sexuală activă și să nu te culci niciodată certat cu partenerul de viață.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, spunea soțul Gabrielei Cristea, într-un interviu.

Gabriela Cristea a întâmpinat mai mult dificultăți când și-a dorit copii

Într-o declarație pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a precizat că a trecut prin mai multe probleme până când să rămână însărcinată. Aceasta a mai spus că vârsta își spune cuvântul și că a fost destul de greu să rămână însărcinată.

„E o mare bucurie să vezi când te întâmpină copiii acasă. Din păcate vârsta își spune cuvântul și a fost destul de greu să-i fac. Dacă rămân însărcinată…la cât de mult mi-am dorit eu copii și cât de greu i-am dobândit, n-am să fac o prostie, dar încercăm să nu se întâmple asta.

A meritat tot chinul pe care l-am îndurat și cred că Dumnezeu ne întărește prin fiecare încercare pe care ne-o trimite în viața asta. Am avut momente de cumpănă foarte mari, apropo de faptul că nu rămâneam însărcinată. Eu am făcut cinci inseminări într-un an, nu am rămas însărcinată niciodată în urma tratamentului… e cumplit!”, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars.

Gabriela Cristea a avut și un mesaj pentru femeile care încearcă să facă un copil prin înseminări artificiale. Aceasta a spus că trebuie să aibă tărie de caracter și să se gândească foarte bine dacă partenerul cu care vor să facă un copil este partenerul lor cu adevărat.

„În primul rând să aibă tărie de caracter și să știe că dacă pornesc pe drumul ăsta, să se gândească foarte bine dacă partenerul cu care vor să facă un copil este de fapt  partenerul lor cu adevărat. Pentru că dacă nu ai un bărbat lângă tine, care să te susțină 100%, o iei pe arătură”, a completat ea.