Show-ul în care vedetele își arată curajul se apropie de final, astfel că sâmbătă, 11 septembrie, ultimii concurenți vor veni să-și arate curajul pentru a prinde un loc în marea finală.

După intense pregătiri și multe ore de repetiții, artiștii și sportivii Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care se luptă pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc pe podium.

Tavi Clonda participă la Splash

Unul dintre cei mai importanți participanți din ediția de sâmbătă este Tavi Clonda. Sigur pe el și fără emoții, Tavi vrea să execute o săritură de nota zece, după ce Gabriela Cristea nu a avut curajul să sară ediția trecută.

Tavi Clonda: “Iubire, te răzbun eu”

“Când mă suna Gabriela de la Bacău şi plângea, i-am zis: “Lasă, iubire, te răzbun eu!” Da’ de unde…e foarte complicat, o provocare incredibilă, mai ales că atunci când devii părinte se schimbă priorităţile şi nebunia aia de odinioară dispare!., a povestit el, când a ajuns la bazinul de înot la Buzău.

Chiar dacă pare simplu la prima vedere, în spatele fiecărei sărituri există ore de muncă și de antranenament și uneori oboseala își pune amprenta asupra concurenților.

Gabriela Cristea, a fost descalificată

Gabriela Cristea nu a reușit să sară deloc în cadrul competiţiei Splash! Vedete la apă, chiar dacă pe unii dintre concurenți nu i-a speriat deloc săritura de la 10 metri nu i-a intimidat deloc, . Aceasta s-a accidentat chiar înainte de începerea ediției cu numărul patru.