Controversele legate de pandemia de coronavirus au ajuns la alte două vedete din showbizul autohton.

După ce Adelina Pestrițu a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, atrăgându-și un val de critici pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dovedit că îi este prietenă și la greu și a sărit să o apere.

”Soluția este, de fapt, la îndemâna noastră”

”Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului.

Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugam câteva noi care ne înspaimântă doar pentru nu știam că suntem capabili de ele.

Îl invocăm pe Dumnezeu de parcă e un personaj de film cu super eroi, când soluția este, de fapt, la îndemâna noastră; POARTĂ MASCA.

Masca mea te protejează pe tine, masca ta mă protejează pe mine. @adelina.pestritu, săătate multa!”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

”Mi se pare incredibil”

”Dragilor, nici nu știu de unde să încep. E destul de dureros să afli că cineva apropiat ție suferă de această boală. Nu neapărat boala în sine e o nenorocire, pentru că înțeleg că și în cazul Adelinei Petrițu este vorba despre o formă ușoară, și mă bucur că s-a întâmplat așa. Știți cum e, să luăm partea plină a paharului și nu pe cea goală.

Mi se pare incredibil ca cineva să vorbească în felul acesta despre un om care acum se află în suferință. E foarte urât să spui despre un om care suferă și este bolnav că a fost plătit să spună așa ceva. Eu cred că voi trăiți în filme. Mai bine v-ați duce la Hollywood și poate v-ar plăti să scrieți scenarii de film”, s-a exprimat, cu altă ocazie, Gabriela Cristea, nemulțumită de valul de acuze venite la adresa Adelinei Pestrițu.

Vedeta a ținut să amintească despre cazurile de COVID-19 de la ”Te cunosc de undeva”, emisiunea unde este și soțul ei, Tavi Clonda, menționând că Marcel Pavel și alți colegi au trecut prin momente extrem de grele.

”Marcel Pavel a trecut printr-o suferință groaznică”

”Vreau să vă spun că am trăit și trăiesc printre persoane publice care au avut contact cu această boală și care au suferit de această boală.

Îmi aduc aminte de cazul lui Marcel Pavel. Soțul meu s-a testat atunci și, spre norocul nostru, a ieșit negativ, dar vreau să vă spun că Marcel Pavel a trecut printr-o suferință groaznică.

Și nu-i doresc nimănui să i se întâmple așa ceva. Și au mai fost și alți colegi ai soțului meu de la ”Te cunosc de undeva”, infectați, și lucrurile nu au fost tocmai ușoare”, a mai spus Gabriela Cristea.

Reacțiile ei ei venit după ce Adelina Pestrițu a fost acuzată de internauți că a primit bani, fiind plătită să declare public că a fost infectată cu noul coronavirus.