Gabriela Cristea, înlocuită la Antena Stars

Gabriela Cristea, cunoscută moderator de televiziune, va părăsi emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” difuzată pe Antena Stars. Vedeta a fost figura centrală a reality show-ului în 2023, marcând o revenire apreciată în lumea televiziunii după o scurtă pauză. Cu toate acestea, în acest an, prezentatoarea emisiunii va fi nimeni alta decât Adela Lupșe.

Adela Lupșe nu este străină de lumina reflectoarelor. Ea a captat atenția publicului prin numeroasele emisiuni concurs pe care le-a moderat în trecut, devenind cunoscută pentru energia sa debordantă și pentru momentele neașteptate din emisiuni.

Cei mai mulți o cunosc pe aceasta după ce a spart un telefon în direct. De altfel, ea mai este cunoscută și drept ”isterica de la miezul nopții”.

Noul său proiect la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” pare să fie unul ambițios. Adela Lupșe a confirmat cu entuziasm noul ei rol pe pagina oficială a emisiunii, prezentând un concept de speed dating într-o variantă inedită pentru televiziunea din România.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755.333.726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe.

Gabriela Cristea era entuziasmată pentru noul proiect

Anterior, vedeta a declarat că este entuziasmată de acest nou proiect care este, de fapt, un format clasic, dar reinventat.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, spunea ea la momentul respectiv.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea/SURSA FOTO: Facebook/Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, recomandări pentru canicula de afară

Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde menține constant legătura cu fanii săi. Recent, aceasta a publicat un clip în care oferă recomandări fanilor pentru perioada caniculară.

Aceasta spune că ia pastile cu săruri, care se pare că au un efect benefic.

Totuși, ea îi sfătuiește pe fani să nu uite să se hidrateze.

„Vă sfătuiesc să mâncați un pic mai sărat în perioada asta, pentru că prin transpirație se pierd și sărurile. Atunci aveți nevoie de o cantitate un pic mai mare de sare, ca să nu vă deshidratați. Eu, de exemplu, am o altă variantă.

Mi-am desfăcut aici o pastilă cu săruri și să știți că le dau și fetelor câte o jumătate de pastilă pe zi, pentru că nu îmi place să mănânc sărat. Vedeți și voi care variantă vi se potrivește mai bine, pentru că există riscul deshidratării”, a explicat Gabriela Cristea, pe pagina ei de Facebook.

Vedeta, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai renumite prezentatoare TV din România. Aceasta și-a început cariera în televiziune în 1994.

De atunci, a colaborat cu diverse trusturi de televiziune, cucerind publicul cu profesionalismul și carisma ei.