Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 21 de ani și au împreună doi copii, pe Alexia și Aris. Vedeta a povestit într-un interviu despre cum au depășit momentele mai putin bune din relația pe care o au, dar și despre gesturile romantice pe care acesta le face.

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!’, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a mărturisit Andreea Esca pentru Ciao.

”Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși”

În ceea ce privește momentele dificile, care au intervenit ca în orice cuplu, vedeta de la știrile PRO TV a dat un răspuns cel puțin surprinzător.

Se pare că secretul din spatele căsniciei fericite pe care Andreea Esca și Alexander Eram o au este  comunicarea. Orice conflict, orice nemulțumire se rezolvă pe loc. Cei doi nu se angajează în certuri interminabile și niciodată o supărare nu ține mai mult de o zi.

„Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a spus aceasta.