Andreea Esca a uimit pe toată lumea cu noua sa înfățișare! Cum a apărut vedeta de la Pro TV

Celebra prezentatoare s-a întors la pupitrul Știrilor Pro TV după o perioadă de concediu. Aceasta i-a surprins pe telespectatori cu o nouă înfățișare. După ani în care s-a arătat publicului cu părul scurt până la nivelul mandibulei, Andreea Esca a decis să își lase părul să crească.

Așadar, proaspăt revenită din vacanța petrecută în România, la Porumbacu de Sus, vedeta s-a mândrit cu noua ei înfățisare pe Instagram. În fotografia postată de vedeta Pro TV se poate vedea că aceasta a decis să nu se mai tundă, părul ajungându-i acum până la umeri.

Nu este prima dată când apare cu o înfățisare diferită

La începutul lunii mai a acestui an, Andreea Esca i-a uimit pe toți cu noua sa înfățisare. Vedeta a decis să aleagă o altă coafură, renunțând la cărarea într-o parte cu care și-a obișnuit publicul telespectator de mai bine de 20 de ani de când prezintă buletinul de știri de la ora 19. De asemenea, Andreea Esca se pare că și-a schimbat și culoare părului după cum arată ultimele poze postate de aceasta. A ales o nuanță de blond mult mai deschis.

Andreea Esca a postat fotografiile pe contul ei de Instagram, iar internauții au reacționat imediat. Părerile au fost însă împărțite, unii considerând că noul look nu-i stă așa bine.

Vedeta de televiziune nu face des schimbări de look, fiind adepta unui stil personal pe care ea îl consideră potrivit felului ei de a fi și jobului pe care îl are. Andreea Esca vorbea la începutul anului despre speculațiile legate de coafura sa și de ce nu și-o schimbă niciodată.

Aceasta dezvăluia într-un interviu pentru revista „Be Blue Air Magazine”, de ce nu și-a schimbat acest look. Prezentatoarea a spus că, deși și-a schimbat de mai multe ori culoarea părului, nu a făcut același lucru și cu frizura, din motive ce țin de contractul ei cu postul tv.

Sursă foto: Instagram