PRO TV a dat din nou lovitura şi nu a dat nicio şansă concurenţei. Cel mai mare post TV din România a fost din nou lider de audienţă în prime-time, la nivel naţional, marţi seara. Antena 1 şi Kanal D nu au avut absolut nicio şansă. PRO TV a pariat din nou câştigător.

PRO TV a dat marea lovitură

Marţi seara, PRO TV a făcut legea la nivel naţional, la capitolul audienţe. A fost o dominaţie totală de la ora 20.00, până la miezul nopţii. PRO TV a dominat concurenţa cu un nou episod, în reluare, din Las Fierbinţi şi cu meciul din play-off-ul Europa League, Steaua Roşie Belgrad-CFR Cluj. Pe Antena 1 a fost o emisiune în reluare Chefi la cuţite, iar Kanal D a contracarat cu serialul turcesc Nehir.

Chiar de la ora 20.00, PRO TV a avut audienţe foarte bune. 5,5 şi 6,2, iar după ce a început Las Fierbinţi cifrele la nivel naţional au sărit peste 7. Serialul turcesc Nehir nu a ţinut pasul cu PRO TV, dar a avut cifre de peste 4 şi a fost pe locul secund pe toată durata orei 20.00, în faţa Antenei 1.

Şi de la ora 21.00, tot PRO TV a făcut legea. 9 şi 8,5 a avut PRO TV cu ultima jumătate de oră din Las Fierbinţi, dar audienţele au rămas la fel de mari până la ora 22.00, când a început meciul dintre Steaua Roşie Belgrad şi CFR Cluj. Pe locul secund a fost Kanal D cu audienţe de peste 5, în timp ce Chefi la cuţite de la Antena 1 a fost abia pe locul al treilea.

PRO TV a dominat audienţele şi cu meciul CFR-ului

Şi de la ora 22.00, cifrele de audienţă au plasat PRO TV pe primul loc, pe toată durata partidei dintre Steaua Roşie Belgrad şi CFR CLuj, din Europa League. Cifre de peste 7 a avut PRO TV pe prima jumătate de oră a meciului, la mare distanţă de concurenţă. Chiar dacă apoi audienţa a mai scăzut, Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă în faţa PRO TV până la miezul nopţii.