Lovitură teribilă încasată de către cei de la PRO TV duminică seara. Nimeni nu se aştepta ca cea mai mare televiziune din România să piardă bătălia audienţelor în faţa celor de la Kanal D. Şi totuşi, s-a întâmplat. PRO TV nu a avut nicio şansă în faţa rivalilor, în prime-time, la nivel naţional.

Lovitură teribilă pentru PRO TV

PRO TV nu a avut nicio şansă să se impună în bătălia audienţelor, la nivel naţional, duminică seara. La ora 20.00, a început filmul PRO, în timp ce Kanal D a contracarat cu Roata norocului. La Antena 1 a fost o reluare a celebrei emisiuni Chefi la cuţite. Conform cifrelor consultate de către capital.ro, Kanal D a dat marea lovitură în prime-time cu emisiunea concurs, Roata norocului.

Două dintre cele patru sloturi ale orei 20.00 au fost câştigate fără drept de apel de către cei de la Kanal D cu emisiunea concurs. PRO TV a trebuit să se mulţumească doar cu locul secund pe cele două sloturi. Totuşi, PRO TV a reuşit să fie primul doar pe un sfert de oră. Antena 1 s-a ridicat pe final de oră 20.00 şi şi-a adjudecat un slot de audienţă.

În schimb, toată ora 21.00 a aparţinut celor de la Kanal D cu emisiunea Roata norocului. Postul TV a fost primul la nivel de audienţe, pe tronsonul naţional, fără nicio şansă pentru concurenţă. PRO TV a reuşit contraperformanţa ca pe un slot de audienţă să ajungă pe locul 3, sub Antena 1.

Kanal D a căzut după ora 22.00

Totul s-a terminat pentru Kanal D de la ora 22.00. S-a terminat Roata norocului şi a început emisiunea culinară Super Chef. La PRO TV, de la ora 22.15, a început un nou film artistic. Kanal D nu a mai reuşit să domine la capitolul audienţe. Toată ora 22.00 a aparţinut PRO TV, la nivel naţional, iar Antena 1 cu Cfei la cuţite în reluare a fost pe locul al doilea.

Până la miezul nopţii, PRO TV nu a mai dat nicio şansă concurenţei. A fost lider de piaţă la nivel naţional, iar Antena 1 a fost pe locul al doilea. Kanal D a terminat abia pe 3 la nivel de audienţe.