Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit din nou

Gabriela Cristea poartă constant un dialog cu cei din mediul online. Prezentatoarea TV nu s-a ascuns niciodată și a oferit detalii din viața sa personală.

Luni dimineața, așa cum obișnuiește, ea a vorbit din nou cu cei din mediul online. De această dată, vedeta i-a îngrijorat pe fanii săi după ce le-a spus că nu este deloc bine.

Vedeta a fost în concediu medical o săptămână pentru a-și reveni complet, însă a început să se simtă din nou rău.

Totuși, starea sa de sănătate este mai bună decât ce de dinainte.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, vedeta a ajuns pe patul de spital, iar acest lucru nu i-a mai permis să prezinte emisiunea de la Antena Stars. Locul său fusese atunci ocupat de către Paula Chirilă.

gabriela cristea
Gabriela Cristea/SURSA FOTO: Facebook/Gabriela Cristea

Gabriela Cristea nu va lipsi de la ”Mireasa, Capriciile Iubirii”

Fanii s-au întrebat din nou dacă Gabriela Cristea va lipsi din emisiunea ”Mireasa, Capriciile Iubirii”, însă nici nu se pune problema de așa ceva.

Vedeta a precizat, pentru fanatik.ro, că nu va lipsi din emisiune. De asemenea, ea spune că este doar răcită.

„Sunt doar răcită. Voi fi prezentă la emisiune!”, a declarat prezentatoarea TV.

Prezentatoarea TV a crezut că are gripă

Atunci când a fost internată în spital, vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le transmitea fanilor că nu va fi prezentă în emisiune.

De asemenea, a povestit că a crezut că are gripă și că s-a testat și pentru COVID-19. În plus, aceasta a precizat că a avut febră destul de mare și a acuzat dureri în tot corpul.

Vedeta le-a cerut scuze fanilor emisiunii pentru că nu va fi prezentă în platoul de filmare. Ea a subliniat că sănătatea este cea mai importantă pentru ea.

Ea le-a mai spus fanilor să nu-și facă griji pentru ea deoarece este pe mâini bune.

“Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine și m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară.

M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a adăugat ea.