„Am simțit așa cum îmi pică sufletul. E o poveste pe care mulți și-o amintesc, era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit, studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă. Ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă.

Am pășit, am mers doi, trei pași, pe aplauzele oamenilor, erau 250 de oameni în sală, și după câțiva pași m-am dus din capul scării până în jos, am alunecat. Ce a fost foarte interesant, și nu regret, a fost că acele câteva clipe, câteva secunde a durat, nu mai mult, dar mi s-au părut o veșnicie. Nu știu câte idei îți pot trece prin minte în doar trei secunde de groază. Când am ajuns la bază m-am ridicat imediat, am avut puterea, adrenalina și ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut, la unison, gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă. M-am ridicat și am spus: Aceasta este prima păcăleală a serii! Și toată lumea a început să aplaude și să râdă și s-a dezamorsat acel moment interesant”, a răspuns Andreea Marin, când a fost provocată de către Teo Trandafir.

Adevărul despre Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai de succes vedete și totodată fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”. Deși din exterior pare că vedeta deține o viață perfectă, puțini știu însă momentele dificile prin care aceasta a trecut și cât de greu i-a fost să aibă un copil.

Se pare că până la cei 45 de ani împliniți recent, vedeta a avut numeroase necazuri și obstacole în viață. Este vorba despre problemele cu sarcinile pe care Andreea Marin le-a avut, înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta.

Mai exact, vedeta a avut două sarcini extrauterine, despre care nu a ezitat să vorbească, pentru a ajuta alte femei care s-ar putea afla într-o situația asemănătoare.

Andreea Marin a povestit că își dorea copii de când se știe și încă de la începuturile sale în televiziune, pe când era căsătorită cu primul soț. Din păcate, însă, de-a lungul timpului, vedeta a avut experiențe foarte dure: două sarcini extrauterine, din cauza cărora a ajuns de urgență la spital.

Vedeta nu a avut nicio problemă să vorbească deschis despre aceste întâmplări și a explicat mai multe detalii cutremurătoare în cartea sa, „Prețuiește viața”, despre sarcinile pierdute.

Se pare că prima sarcină extrauterină a Andreei Marin s-a produs în vremea în care aceasta nu începuse încă ‘Surprize, surprize’ și prezenta principalul jurnal de știri la TVR.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. «Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.»

În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie. » «Şi dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă»”, a povestit Andreea despre prima expriență dureroasă a unei sarcini dureroase.

Șirul problemelor nu s-a oprit aici. Cu puțini ani înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, istoria s-a repetat pentru vedetă, iar aceasta a ajuns din nou pe masa de operație.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.

Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă’” a adăugat Andreea Marin.