Se pare că până la cei 45 de ani împliniți recent, vedeta a avut numeroase necazuri și obstacole în viață. Este vorba despre problemele cu sarcinile pe care Andreea Marin le-a avut, înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta.

Mai exact, vedeta a avut două sarcini extrauterine, despre care nu a ezitat să vorbească, pentru a ajuta alte femei care s-ar putea afla într-o situația asemănătoare.

Andreea Marin a povestit că își dorea copii de când se știe și încă de la începuturile sale în televiziune, pe când era căsătorită cu primul soț. Din păcate, însă, de-a lungul timpului, vedeta a avut experiențe foarte dure: două sarcini extrauterine, din cauza cărora a ajuns de urgență la spital.

Vedeta nu a avut nicio problemă să vorbească deschis despre aceste întâmplări și a explicat mai multe detalii cutremurătoare în cartea sa, „Prețuiește viața”, despre sarcinile pierdute.

„Un cuțit în stomac”

Se pare că prima sarcină extrauterină a Andreei Marin s-a produs în vremea în care aceasta nu începuse încă ‘Surprize, surprize’ și prezenta principalul jurnal de știri la TVR.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. «Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.»

În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie. » «Şi dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă»”, a povestit Andreea despre prima expriență dureroasă a unei sarcini dureroase.

„Nu-mi găseam liniștea”

Șirul problemelor nu s-a oprit aici. Cu puțini ani înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, istoria s-a repetat pentru vedetă, iar aceasta a ajuns din nou pe masa de operație.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.

Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă’” a adăugat Andreea Marin.