Andreea Bălan a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Vedeta a rupt tăcerea. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Bălan a vorbit despre toate din trecut. Ea a atins și subiectul divorțului de George Burcea. Ea a susținut că nu i-a fost ușor să treacă peste multe dintre experiențele din trecutul spu. Acum însă, încearcă să înțeleagă că din fiecare trădare a învățat o lecție. Acest pas o face să fie o femeie mai puternică.

„Obosesc de multe ori, atunci când oamenii îmi fac rău, când apare o dispută sau o problemă personală, dar îmi spun că și mâine este o zi și las noaptea să treacă și îmi revin. Viața m-a învățat să fiu ordonată. Te înrăiesc lucrurile astea, iar apoi mai târziu în viață te poți purta cu oameni așa cum s-au comportat alții cu tine”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan a vorbi și despre relația cu fostul soț. Ea a susținut că la finalul unei relații pentru nereușită sunt devină ambele persoane. Fiecare greșește și relația se erodează, așa cum s-a întâmplat și în cazul căsniciei cu George Burcea.

Bălan, despre cine a greșit în căsnicia cu Burcea

Bălan a lăsat să se înțeleagă că de vină au fost și probleme din trecut rămase nerezolvate. Ea a spus că vine o persoană care ne apasă pe rănile din copilărie. Avem ulterior impresia că omul respectiv ne supără, dar de fapt e 10% prezent și 90% trecut.

„Cred că într-o relație greșesc ambele persoane, poate că dacă am fost trădată de un prieten, înseamnă că am făcut eu ceva greșit. Cu toții cred că avem niște răni din copilărie, iar mai târziu vine o persoană care ne apasă pe rănile alea și avem impresia că omul respectiv ne supără, dar de fapt e 10% prezent și 90% trecut. Trebuie să fii înțelept și să îți dai seama că ai o problemă cu trecutul, nu cu persoana din prezent”, a mai spus Andreea Bălan.