Relația dintre fiicele Andreei Bălan și Tiberiu Argint

În momentul în care Andreea Bălan și Tiberiu Argint au devenit un cuplu, fanii artistei s-au întrebat cum se va înțelege omul de faceri cu fiicele artistei.

Tiberiu Argint este foarte atent și grijuliu cu acestea, conform informațiilor transmise de către wowbiz.ro

Tiberiu Argint face multe gesturi frumoase

„În casa Andreei vin adeseori musafiri, vine Petrișor pentru repetiții, pentru discuții despre coregrafii, iar atunci este chemat și Tiberiu. Normal, nu există momente în care să fie sărutări sau orice asemenea gesturi, dar, deja, fetele îl cunosc pe Tiberiu”, au declarat apropiații celor doi pentru sursa menționată.

De asemenea, aceștia au susținut că Tiberiu Argint face multe gesturi frumoase pentru fetițele Andreei Bălan.

„A venit direct din Varșovia, a fost plecat pentru câteva zile. Le-a adus cadouri fetițelor, Andreea Bălan a și arătat, pe vlogul ei, ce au primit și cele mici de la Tiberiu, și ce a primit ea de la el.

Andreea a decis că este timpul, oarecum, să îl introducă în familie, să se obișnuiască fetele cu prezența lui, chiar dacă, în sine, cele mici nu au cum să bănuiască cine este el de fapt.

Pe de altă parte, e chiar normal să nu se deconspire de față cu fetele, ele și așa au trecut printr-un stres legat de despărțirea mamei lor, dar Andreea știe că, la un moment dat, la cum merge relația cu Tiberiu Argint, ar putea să se ajungă ca el să se transforme într-o prezență permanentă alături de ei.

Și, atunci, printre alții, l-a introdus și pe el, iar relația cu fetițele este una bună, lui îi plac copiii”, au mai spus apropiații acestora pentru sursa menționată.