Andreea Bălan și-a șocat pur și simplu fanii pe contul de Instagram cu o fotografie extrem de surprinzătoare. Artista și-a pus pe gânduri urmăritorii cu declarațiile făcute despre nuntă și căsătorie, cu toate că încă nu a divorțat oficial de George Burcea.

Imagine surpriză cu Andreea Bălan în rochie de mireasă

Andreea Bălan și-a asortat un voal de mireasă la o rochie albă scurtă, pe care o purta la filmările „Te cunosc de undeva”, acolo unde cântăreața jurizează. Și, ca să continue „rolul” însușit, vedeta a spus că este mireasă. Să fie, oare, acesta un subtil apropo pentru Tiberiu Argint că își dorește, din nou, să facă pasul cel mare?

”Dragilor, astăzi sunt mireasă. În bocanci. De ce oare, veți afla în fiecare sâmbătă seară, la Te cunosc de undeva, la ora 8. Astăzi și mâine am filmări și sunt mireasă. Ce, mie îmi place să fiu mireasă de mai multe ori în viață, care este problema?”, a glumit Andreea Bălan pe Instagram, reușind să surprindă fanii.

Bălan și Tiberiu Argint au început să se certe

Potrivit cancan.ro, de ceva timp, în viața de cuplu a Andreei Bălan și-ar fi făcut ”apariția” și primele momente tensionate. Cu toate că jurata de la ”Te cunosc de undeva” a suținut că totul este ”lapte și miere” în relația cu Tiberiu Argint, se pare că adevărul este cu totul altul. Din câte se pare, cei doi îndrăgostiți, care, de curând, au oferit o lecție de romantism într-un mall din București, au avut parte de câteva dispute.

Se pare că certurile dintre Andreea și Tiberiu ar fi fost provocate de „strictețea” de care ar fi dat dovadă noul iubit al vedetei, atât în relația cu ea, cât și cu fiicele sale. Din câte se pare, ”jumătatea” blondă a trupei Andre nu ar fi digerat prea ușor faptul că este pusă la punct de partenerul de viață, motiv pentru care ar fi trecut rapid ”pe înalte”.