Relaţia dintre Bianca Drăguşanu și Alex Bodi a fost extrem de zbuciumată: cei doi s-au căsătorit, au divorţat, apoi iar s-au împăcat, iar în prezent sunt din nou despărţiţi. Diva s-a decis să vorbească despre experienţele ei.

Invitată la emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la ProTV, blonda a declarat că s-a învăţat minte după relaţia cu Alex Bodi și că a învățat din experiențele anterioare. Mai mult, ea e sigură că va fi mult mai atentă de acum înainte când se va pune problema unei noi relaţii.

„Cred ca după un an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Când bat clopotele de nuntă din nou pentru Bianca?

Vedeta spune că se simte în continuare tânără, ca la 25 de ani, iar la bătrâneţe e sigură că va fi o bunicuţă „tânără şi sexy”.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții”, a mai declarat Bianca.

Ea spune că cea mai fericită căsnicie este cea pe care a avut-o cu Victor Slav şi se bucură că are cu acesta un copil minunat. Cât despre cea cu Alex Bodi: „irelevantă și nici nu se pune la socoteală”. Bianca Drăguşanu este decisă să se mărite şi a treia oară.

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală. Nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri. În viața mea se întâmplă lucruri atât de frumoase”, a mai mărturisit Bianca.