Unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul românesc a fost, la vremea respectivă, cel dintre Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu. Ziarele au scris pagini întregi despre relaţia celor doi, iar despărţirea nu a fost lipsită de controverse.

Pe vremea când s-au cunoscut, Bianca locuia încă la Hunedoara şi a venit la Bucureşti doar pentru câteva zile pentru a participa la castinguri. Ea a avut însă noroc şi i-a atras atenţia designerului Cătălin Botezatu, care a făcut-o celebră şi cu care a avut o relaţie foarte pasională.

Spre finalul relaţiei, Cătălin Botezatu mărturisea că nu se simte bine deloc şi că a fost la un pas să încerce să se sinucidă, aşa cum mai făcuse după o altă relaţie eşuată.

„Nu fac bine. Nu este o zi bună pentru mine. Încerc să ma concentrez asupra a ceea ce am de făcut aici,  să mă liniștesc”, declara atunci celebru designer.

Noaptea în care Bianca ar fi fost bătută de Cătălin Botezatu

Bianca Drăguşanu a divorţat acum şi de Alex Bodi, după altă relaţie care a ţinut prima pagină. Vedeta încearcă probabil să pozeze în victima bărbaţilor, aşa că, după ani de zile, s-a decis să vorbească şi despre o întâmplare petrecută pe vremea când era împreună cu Cătălin Botezatu. Vedeta a povestit cum, într-o noapte pe la ora 01:00, designerul a intrat cu propria cheie în apartamentul ei, i-a aruncat în faţă câteva reviste mondene şi apoi a sărit să o bată.

„Mi-a dat două palme, m-a izbit de ușă și asta a fost tot”, a mărturisit Bianca, scrie playtech.ro.

Ea a recunoscut totuşi că se simte vinovată pentru acel moment, pentru că, deşi îşi declara iubirea faţă de Botezatu, încerca totuşi să-i stârnească gelozia acestuia şi se afişa în cluburi alături de fotbalistul Adrian Cristea. Întrebat despre acea noapte, Cătălin Botezatu nu a confirmat episodul de violenţă domestică şi spune că doar a împins-o pe Bianca.