Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi este departe de a se fi încheiat. La doar câteva zile după divorţ, bărbatul a mers într-o emisiune tv, unde a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa lor personală. Contactată de Cancan, Bianca a ţinut să prezinte şi varianta ei asupra celor întâmplate.

Bianca a recunoscut că gestul despre care a vorbit Alex Bodi, cel de a-şi fi tăiat venele, este unul adevărat.

“Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă”, a declarat vedeta.

Care este povestea celor 6.000 de euro

Bianca Drăguşanu a vorbit şi despre cei 6.000 de euro pe care i-ar fi primit de la Alex Bodi. Banii au fost într-adevăr transferaţi, dar lucrurile ar fi stat cu totul altul față de cum a spus fostul ei soț.

“Mi-a făcut o afirmație defăimătoare, a spus că mi-a dat un pumn în față, dar m-a plătit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la Poliție”, a mărturisit Bianca pentru Cancan.

“A devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină”

Vedeta a povestit şi despre un episod violent dintre ea şi fostul soţ, petrecut chiar înainte de pronunţarea divorţului. Bianca Drăgușanu a spus că Alex Bodi a lovit-o cu bestialitate în mașină și a încercat să o ia cu el în Viena, pentru a evita pronunțarea divorțului.

“Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină.

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a mai declarat Bianca.