Adio, Viviana Sposub! Iubita lui Burcea a fost deja înlocuită cu o cântăreață căreia i s-a spus în repetate rânduri Kim Kardashian de România.

După eliminarea ei din concursul ”Ferma”, Viviana nu a mai revenit la “Vorbeşte lumea” şi nici nu a mai făcut declaraţii despre emisiune.

Adio, Viviana Sposub! Cine îi ia locul la ”Vorbește lumea”

În ultimele luni, mai ales după ce Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil, au avut loc modificări în emisiunea de la Pro TV.

Cove prezintă emisiunea acum cu Lora. Cântăreaţa a prezentat şi în trecut show-ul alături de actor, când Adela Popescu a născut al doilea copil.

Schimbările nu se opresc însă aici.

În toamna anului trecut, Viviana Sposub, coprezentatoare la “Vorbeşte lumea”, a participat la show-ul “Ferma”, de la Pro TV.

Săptămâni întregi a stat în competiţie, a luptat pentru marele premiu şi tot acolo şi-a cunoscut iubitul, pe George Burcea.

”Sunt foarte fericită că sunt cu voi!”

Surpriza vine acum, când Cove şi Lora au anunţat că au o nouă colegă. Despre cine e vorba? În trecut, Viviana Sposub prezenta starea vremii, dar acum o va face Francisca.

“De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme.”, a spus Cove în direct, potrivit okmagazine.ro.

Noua prezenţă de la Pro TV a spus:

“Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună.

Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Bucu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil.

Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte.”

Francisca este cântăreaţă şi în repetate rânduri i s-a spus Kim Kardashian de România.

Sursa foto: okmagazine.ro.