Existenta unui event planner pe piata din Romania a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata, ba chiar un adevarat trend. Romanii cocheteaza din ce in ce mai mult cu aceasta idee si ajung sa considere ca este un raport echitabil intre bugetul alocat acestuia si timpul pe care l-ar putea pierde pe drumuri, in cautari, in prospectii, in negocieri.

Dupa 11 ani de PR de televiziune, dupa zeci de evenimente organizate, liste de invitati, planuri facute si idei ingenioase, Ivo Your Wedding Planner, pe numele ei, Ivona Nenu a gasit formula perfecta pentru a folosi timpul ei liber: de 5 ani organizeaza zeci de evenimente pe an

 „Mi-am propus sa fiu sprijinul, ghidul, prietena noua a viitorilor miri din momentul in care se hotarasc sa deschida lista lunga cu pregatiri. Sa facem impreuna un necesar si apoi, dupa un brief foarte exact sa le caut si sa le recomand furnizorii cei mai potriviti pentru ei: formatia, fotograful, cameramanul, caricaturistul, floristul, dj-ul, animatorul, candy-bar-ul, momentele artistice, make-up artistul, hairstylist-ul, specialistii care le pot transforma evenimentul in cel mult visat.

In apropierea evenimentului realizam impreuna desfasuratorul care contine orele la care au loc principalele momente, de cand incep aranjamentele de make-up si par, traditiile, cand are loc sedinta foto, organizez deplasarea la starea civila si la biserica, ma asigur ca locatia arata ca in povesti inainte de sosirea mirilor, iar in timpul serii si pana a doua zi de dimineata am grija ca totul sa decurga conform celor stabilite cu mirii: servirea, surprizele, cazarea invitatilor, transportul, etc”, spune Ivo Your Wedding Planner.

Ivona Nenu este in toiul pregatirilor pentru botezul micutului Andrei, fiul Adelei Popescu si a lui Radu Valcan, cuplu caruia le-a organizat si nunta in urma cu 4 ani.

Adela Popescu: „In fiecare gasca de prieteni exista o persoana care rezolva problemele tuturor celorlalti. Pentru ca poate, dar mai ales pentru ca vrea. Acea persoana iti organizeaza petrecerea burlacitelor, gaseste cel mai bun abonament la sala, cel mai bun raspuns, are un folder mare mare cu poze chiar si de cand v-ati intalnit in piata acum sapte ani, iti obtine mai repede programarea la doctor, isi pune ceasul sa se asigure ca ai ajuns la ea, plange pentru tine daca suferi, rade din suflet daca ai fost ceruta in casatorie.

E acea persoana care iti organizeaza nunta ca si cum ar fi a ei si care ajunge sa iubeasca fiecare invitat, doar pentru ca tu il iubesti. Acum punem pe hartie detaliile despre botez. “Punem” e un fel de a spune. Eu imi doresc…si ea se ocupa. Prin cate vom mai trece impreuna, Ingeras? ❤”

Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla în viitorul număr al Revistei Capital, pe care o puteți găsi la toate chioșcurile de ziare din România.