Anamaria Prodan a răbufnit după declarațiile lui Gigi Becali. Aceasta susține că cei doi nu sunt prieteni, în contextul în care, patronul FCSB a și jignit-o la un momendat la televizor și i-ar fi distrus imaginea soțului ei.

Totodată, ea a mai adăugat că dacă ar fi fost în locul lui Laurențiu Reghecampf, l-ar fi dat în judecată pentru aceste declarații. Anamaria Prodan susține că până în prezent doar l-a tolerat pe Gigi Becali, însă nu s-ar fi gândit că se va ajunge la această situație.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu.

Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată”, a spus Prodan, citată de digisport.ro.

Gigi Becali ”face de râs numele lui Dumnezeu”

Amintim faptul că reacția Anamariei Prodan vine după ce Gigi Becali ar fi anunţat că este pregătit să îl năşească pe Laurenţiu Reghecampf, în situaţia în care acesta va divorţa de ea şi se va căsători din nou.

Impresara s-a amuzat de aceste declarații, precizând că va dori și ea să fie invitată la nuntă pentru a-l putea felicita pe Gigi Becali. În același timp, ea a lansat o serie de acuzații dure la adresa acestuia, făcând referire și la religie.

”Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde din nou). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a mai spus Prodan pentru sursa citată.