Noul antrenor al FCSB, Edi Iordănescu, are trecută în contract o clauză de reziliere uriaşă, în valoare de 500.000 de euro.

Gigi Becali s-a angajat că tehnicianul va primi 15.000 de euro pe lună, dar şi o primă de 100.000 de euro dacă va lua titlul cu FCSB, ceea ce nu s-a mai întâmplat de şapte ani. Însă dacă Iordănescu va fi demis de la FCSB, Becali va trebui să-i plătească acestuia 500.000 de euro.

“Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, afirmă că nu este o surpriză că Becali a acceptat aceste sume cu uşurinţă. Patronul FCSB ar fi cel mai bogat om din România, afirmă Mitică Dragomir: “Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”.

Iar ultima afacere pe care ar fi făcut-o latifundiarul din Pipera ar fi fost vânzarea unui teren uriaş către o importantă societate comercială, din care a încasat o sumă importantă de bani.

“Gigi poate ține echipa 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante.

Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are acesta… Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a declarat Mitică Dragomir pentru Pro X, scrie prosport.ro.

“La mine e numai cu banii, deja încep să pierd bani”

Recent, Becali povestea că a acceptat pretenţiile lui Edi Iordănescu şi din cauză că a început să observe că pierde bani la FCSB, în special după ce nimeni nu vrea să dea 10 milioane de euro pe Moruțan.

“Mai jos de atât nu se poate. Să te bată Rapidul din Divizia B, nu se poate. De asta am luat hotărârea, s-a ajuns prea jos. La mine e numai cu banii, deja încep să pierd bani. Până acum, nu era problemă, acum încep să pierd.

Dacă de la 10 milioane, am cerut pe Moruţan 3 şi nu dă nimeni! Ce înseamnă asta? Mi-am dat seama că trebuie să încerc şi altceva”, a povestit patronul la Digisport.

S-a aflat suma pentru care a fost transferat Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Patronul FCSB a vrut să încaseze 10 milioane de euro pentru mijlocaşul român, însă turcii nu au fost de acord să plătească atât de mult. La final, s-au înţeles pentru 5,7 milioane de euro.

„L-am vândut pe Moruţan la Galatasaray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe