Dumitru Dragomir poate răsufla ușurat. Acesta a scăpat de COVID-19. Acum, fostul greu din fotbal vrea să-și facă a doua doză de vaccin.

De altfel, Mitică Dragomir a povestit cum a fost ajutat de Gigi Becali. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a stat in izolare. În tot acest timp, Becali i-a trimis medicamente impotriva noului coronavirus.

“Am stat in casa, eu intr-o camera, sotia in alta. Gigi Becali ne-a reparat pe toti. L-a trimis pe Lutu cu genta de medicamente. El a videcat toata Pipera de acest virus. Mi-a dat si Ivermectina.

Venea Politia si ma suna sa ies la geam sa ma vada”,a spus Dumitru Dragomir la Digisport, citat de ziare.com.

Gigi Becali i-a ajutat în lupta cu COVID – 19

Trebuie amintit că și Gigi Becali i-a ajutat pe mulți din lumea fotbalului să treacă de COVID – 19. În luna ianuarie, s-a aflat că latifundiarul din Pipera a oferit tratamentul de la clinica sa pentru Ioan Niculae, tatăl lui Marius Şumudică, Leo Grozavu și Anamaria Prodan Reghecampf. El admitea în luna octombrie a anului trecut că a vindecat aproape toată comuna de COVID cu ajutorul medicilor de la clinica sa și un tratament anume.

„Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români şi le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum în România. E din Ucraina, dar nu îl aduc eu. Îl cumpăr aici. Eu am ivermectină ser. Ivermectina pastilă e slabă”, a declarat atunci Gigi Becali.

Este şi ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei

„Este şi ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piaţa din România s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane şi nu e bun pentru COVID. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe lângă arbidol.

Am 40.000-50.000 de flacoane în vamă şi nu îmi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătăţii. Am vorbit cu un lanţ de farmacii să îl băgăm fără adaos ca să poată şi omul de rând să cumpere aceste pastile”, a spus atunci Becali.

FOTO: INQUAM/Adriana Neagoe