Gigi Becali stârnește din nou controverse, în plină campanie de vaccinare împotriva noului coronavirus.

El are nevoie de un aviz de la Ministerul Sănătății pentru a putea aduce în țară un nou transport de antivirale pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

Gigi Becali poate avea probleme

Un transport de medicamente anti-COVID pe care Gigi Becali vrea să îl aducă în țară, a fost blocat la granița.

Este vorba despre 50.000 de pastile care provin din Rusia, dar sunt interzise în Uniunea Europeană.

Afaceristul ar putea avea probleme. El a a comandat zeci de mii de doze de Ivermectină și Arbidol, medicamente care sunt interzise în UE, dar care se produc și se comercializează în țări precum Rusia sau Ucraina.

Ca să poată aduce acest transport în țară, Gigi Becali are nevoie de un aviz de la Ministerul Sănătății. Până la acest moment, nu a obținut aprobările necesare, iar medicamentele stau blocate în vamă, potrivit antena3.ro.

”Medicamentele sunt mult mai ieftine”

Gigi Becali a declarat că medicamentele sunt mult mai ieftine decât cele administrate acum, în lupta împotriva COVID-19.

Potrivit afaceristului, un pacient ar putea fi vindecat de coronavirus cu suma de 10 lei, folosindu-se aceste pastile.

Gigi Becali a dezvăluit tratamentele pe care le are la dispoziţie la clinica sa privată şi pe care le-a folosit pentru a-şi trata familia, prietenii şi cunoscuţii care s-au infectat cu coronavirus.

Pe lângă verii săi, Gigi Becali a oferit tratamentul de la clinica sa pentru Ioan Niculae, tatăl lui Marius Şumudică, Leo Grozavu sau Anamaria Prodan Reghecampf, scrie sursa citată.

”Ivermectina se găseşte doar la mine, acum în România”

Gigi Becali anunța în octombrie 2020 că a vindecat aproape toată comuna de COVID-19 cu ajutorul medicilor de la clinica sa şi cu anumite tratamente.

El a dezvăluit şi care sunt medicamentele folosite în tratamentul împotriva COVID-19 despre care a spus că a dat rezultate.

“Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români şi le dau 4000-5000 pe lună.

Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum în România. E din Ucraina, dar nu îl aduc eu. Îl cumpăr aici. Eu am ivermectină ser. Ivermectina pastilă e slabă.”, a arătat Becali, conform sursei citate.

FOTO: Inquam Photos / Adriana Neagoe