Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai, departe de soțul ei, Laurențiu Reghecampf și nu dă semne că s-ar întoarce prea curând. Mai mult decât atât, se pare că Gigi Becali s-a oferit să îi fie naș lui Reghecampf la următoarea sa căsătorie. Cum comentează Anamaria Prodan zvonurile despărțirii de Reghe și mutarea definitivă în Dubai

„Eu mă mut unde vreau, pentru că-mi permit! Am case peste tot. Am firma de impresariat în Dubai. Acum e perioada de transferuri, deci sunt la muncă! Viața nu mi-o schimb. Este aceeași de ani. Adică perfectă!

Fără să mă uit în stânga sau în dreapta trăiesc superb şi demn. Fără să mă împiedic de nimeni și de nimic. Mă uit doar înainte și nu mă interesează decât de familia și oamenii dragi mie. În rest … Dumnezeu cu mila!”, a declarat Anamaria Prodan.

„Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu”

De asemenea, Anamaria Prodan a comentat și asupra zvonului că Gigi Becali ar fi următorul naș al lui Reghecampf

„Nașul Gigi Becali?. Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit DigiSport.