Vor fi probleme mari pentru Florin Cîțu, anunţă fostul premier social-democrat Mihai Tudose!

Plângere penală pe numele premierului României!

Totul pleacă de la amânarea majorării alocaţiilor pentru copii, care nu se va mai face la 1 iulie, anul acesta, aşa cum prevedea iniţial legea. Părinţii furioşi au intentat deja un proces colectiv din această cauză, însă acum aceştia îi fac şi o plângere penală pentru abuz în serviciu premierului Florin Cîțu.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Mihai Tudose a reamintit că alocaţiile s-au dublat în timpul guvernării PSD, însă actuala coaliţie de guvernare a dat cu economia de pământ.

Anul trecut, Guvernul s-a împrumutat cu mai bine de 30 de miliarde de euro, însă acum spune că nu se găsesc bani pentru copii, mai indică Tudose.

“Ăştia nu pleacă, până nu iese lumea cu ghioarla la ei, nu pleacă”

“Pe guvernarea PSD, alocațiile s-au dublat. E un scenariu foarte bine pus la punct – au scăzut foarte drastic atunci și foarte brusc procentul de îmbolnăvire, ca să putem avea alegeri, înainte ca ei să fie obligați să prezinte bugetul. Acum, în fiecare zi, mai mor 4 de astăzi și se mai declară 80 de anul trecut, de parcă i-au găsit prin casă ca pe șosete. (…)

Anul trecut au dat cu economia de pământ cu așa o grație, că mai jos nu se putea, încât acum și dacă miști un deget zici că face balet și Superman. În fapt, puterea de cumpărare scade, prețurile au luat-o razna complet, inflația e de nestăpânit, avem 500.000 de șomeri, dar în capul lor totul e wow.

Dacă cineva ne spune că pe baza la cele 30+ de miliarde de euro împrumutate de anul trecut și date pe izolete, pe măști, au cumpărat vaccinuri ca nebunii și le-au dus, vorba lui Cîțu, în lanul cu lavandă, dar nu se găsesc bani pentru copii, iertați-mă, ăștia sunt. Ăştia nu pleacă, până nu iese lumea cu ghioarla la ei, nu pleacă”, a declarat social-democratul Mihai Tudose, potrivit antena3.ro.

Sursa foto: Capital