Președintele CJ Cluj, Alin Tișe a anunțat că analizează o eventuală candidatură la șefia PNL. El susține că va vedea dacă are vreo șansă și dacă există o astfel de posibilitate, în condițiile în care experiența și performanța sa politică este una vastă.

Acesta a subliniat faptul că odată ce va lua o decizie în acest sens, va anunța totul public.

„Analizez situația candidaturii in prezent. Urmează sa vedem dacă exista o șansa in acest sens și dacă exista o asemenea posibilitate. Cred ca experiența și performanta politica sunt cartea mea de vizita. Voi anunța public decizia”, a declarat Alin Tișe pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Alin Tișe susține că PNL-ul nu mai poate funcționa în felul în care este acum. El a adăugat că România nu se va schimba pentru generațiile viitoare decât dacă are oameni performanți care își doresc într-adevăr să muncească în interes public.

Președintele CJ Cluj a mai adăugat că el personal nu va mai accepta acest tip de politică care ”a distrus țara”.

„Ce pot sa va spun este ca acest partid nu mai poate funcționa in acest fel. România nu se va schimba din temelii pentru generațiile viitoare decât cu oameni performanți care doresc sa muncească in interes public. Eu nu mai accept aceasta politica care de 30 de ani a distrus aceasta țara”, a adăugat el.

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat deja candidatura

De menționat este faptul că, Congresul PNL va avea loc în luna septembrie, iar până în prezent, în cursa pentru președinția partidului s-au înscris deja Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Premierul țării susținea în weekend în timp ce și-a anunțat candidatura că PNL-ul are nevoie de un ”suflu nou” pentru a duce mai departe toate principiile liberale. Totodată, acesta s-a arătat sigur că va câștiga și i-a invitat pe colegii săi să facă parte din echipa câștigătoare.

„Sunt un liberal convins, un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Doar liberalismul salvează România.

O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte.

„Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare.”, a declarat Florin Cîțu.