Este vorba despre cântăreața și prezentatoarea TV Irisha, originară din Republica Moldova. Aceasta a devenit cunoscută publicului pentru că apărea la matinalul „Neatza” de pe Antena Stars, dar și prin participarea la „Survivor România” și „Bravo! Ai stil” de la Kanal D. Aceasta a dezvăluit că deși și-ar dori un nou proiect în televiziune, a fost nevoită să renunțe temporar la aparițiile televizate.

De ce a plecat Irisha de la „Neatza”

Întrebată care a fost motivul plecării sale de la „Neatza”, Irisha a răpuns: „Motivul? Hai să nu îi spunem plecare. E un stand-by, pentru că am foarte multe proiecte și nu reușesc nici măcar să mă odihnesc. Și atunci, dacă mă mai trezesc și la 5 dimineața să mă duc la Neatza sunt, efectiv, terminată!”

Moldoveanca se vede revenind în televiziune, însă momentan a luat o pauză de la aparițiile televizate din cauza programului încărcat.

„Pe TV, cu siguranță. Nu pot să spun exact dacă da sau nu, depinde mult și de cum derulează lucrurile la mine în viață. În momentul de față sunt full, cu proiecte de styling care îmi ocupă extrem de mult timp. Din cauza asta, în special, am pus pe pauză aparițiile la Neatza.”, a declarat ea într-un interviu pentru Playtech.

Întrebată cum a fost experiența de la „Neatza”, Irisha a răspuns: „Foarte frumoasă! Cu toată lumea m-am înțeles. Și cu Cuza, cu Ilona… Bine, eu îi știam și foarte bine dinainte, pentru mine nu a fost o noutate. Pe Diana o știu de mult timp, pe Cuza, pe Florin, pe toți. N-a fost un impact neașteptat.”

Începutul carierei sale nu a fost unul ușor

Vedeta TV a povestit, de asemenea, și un episod frustrant de la începuturile carierei sale.

„În sensul în care dacă mă puneam de acord: `Uite, facem o sesiune la studio sau de compus`, sau orice… Eu cânt și la pian și venind dintr-o familie de muzicieni, mi se spunea: `Da, uite ora aia, data aia…`. Și nu se întâmpla niciodată. Eram foarte frustrată. Nu înțelegeam de ce mi se spunea da în condițiile în care nu se întâmplat nimic. A fost groaznic, extrem de frustrant. Dar apoi am început să devin mai puternică și am început să trag mai tare pentru mine.”, a spus Irisha.