Există sau nu OZN-uri? Un pasionat de astronomie pare să fi aflat răspunsul la această întrebare cu ajutorul NASA. Acesta a observat zece mici obiecte negre în apropierea Stației Spațiale Internaționale (ISS), într-o transmisie live realizată de Agenția americana NASA, informează The Sun.

Persoana în cauză este de părere că obiectele zburătoare neidentificate au format un cerc, deasupra Oceanului Atlantic de Sud. În imagini sunt văzute mai multe corpuri necunoscute, care par că provin dintr-o înregistrare făcută de o camera video de pe ISS, de un „vânător” de astfel de evenimente.

Fotografia a fost realizată în data de 3 iulie 2021. Utilizatorul a spus că „această captură de ecran de la Stația Spațială Internațională, este de deasupra Oceanului Atlanticului de Sud, în jurul orei 8:30”.

Există sau nu OZN-uri?

Videoclipul i-a determinat pe fanii OZN-urilor să acceseze transmisiunea live al ISS. Unul din useri a comentat: „Tocmai am verificat camerele ISS și acele mici pete sunt încă acolo”.

Existența OZN-urilor și a extratereștrilor este considerată de unii doar o teorie a conspirațiilor, însă Barack Obama și Bill Clinton, doi președinți ai Statelor Unite au recunoscut amândoi că „pe cerul nostru se întâmplă ceva neobișnuit”.Barack Obama, a fost invitat în emisiunea ”Late Late Show”, moderată de James Corden. Acesta a precizat că există dovezi că OZN-urile ar exista. El a spus că nu gumește când vine vorba despre așa ceva și că există imagini și înregistrări care atestă existența OZN-urilor. Barack Obama a mai spus că încă nu s-a putut stabili cum se mișcă și care este traiectoria lor pentru că nu au o traiectorie ușor de explicat.

În luna iunie a acestui an, Pentagonul trebuie să vină cu raportul privind OZN-urile. Acest raport a fost cerut de fostul locatar al Casei Albe, Donald Trump.

Până în acest moment, NASA nu a comentat imaginile surprinse.

Sursa foto: Dreamstime